Sziréna

Telephelyről lopott, a rendőrök elfogták

A szentesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki kézi szerszámokat és egy szerszámgépet tulajdonított el a városban. Lopás miatt kell felelnie.


A megalapozott gyanú szerint a 48 éves feltételezett elkövető 2021 februárjában háromszor ment be a Kurca-parti város külterületén lévő telephelyre. Az egyik nyitva hagyott műhelyből egy sarokcsiszolót, hozzá tartozó csiszolókorongokat, valamint különböző kézi szerszámokat vitt el több tízezer forint értékben. A tulajdonos 2021. február 23-án tett bejelentést a Szentesi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként, egy napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügyben tartott kutatás során lefoglalták az eltulajdonított eszközöket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.