Sziréna

Hétvégi tűz- és káresetek

Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete szombatra virradólag Dévaványán, a Táncsics utcában. A negyven négyzetméteres kamrának használt épület égő tetőszerkezetét a szeghalmi hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet egy hőkamerával átvizsgálták. Tűz a főépületre és a környezetére nem terjedt át, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. Kigyulladt egy akácerdő aljnövényzete szombat […]


Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete szombatra virradólag Dévaványán, a Táncsics utcában. A negyven négyzetméteres kamrának használt épület égő tetőszerkezetét a szeghalmi hivatásos tűzoltók két vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet egy hőkamerával átvizsgálták. Tűz a főépületre és a környezetére nem terjedt át, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy akácerdő aljnövényzete szombat délben Szarvas külterületén, az M44-es út közelében. A helyi hivatásos tűzoltók a hatszáz négyzetméteren égő vegetációt négy vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet átvizsgálták. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Vezetékre szakadt egy faág vasárnap délután Csabacsűd külterületén, egy tanya közelében. A szarvasi hivatásos tűzoltók a telekommunikációs kábelre szakadt növényzetet motoros láncfűrész, létra és kötél segítségével távolították el. Az eset során anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.