Postaláda

Köszönik a helyiséget

Békés Megyei KormányhivatalNyugdíjbiztosítási Igazgatósága Tárgy: Köszönetnyilvánítás helyiségbiztosítás ügyében Tisztelt Polgármester Úr! Szeretném tájékoztatni arról, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatósága a Szarvason, kéthetente megtartott kihelyezett ügyfélszolgálatának eddigi módja, gyakorlata megváltozik. A Polgármesteri Hivatalban, az eddig biztosított helyszínen 2013. január 1-től nem lesz ügyfélszolgálat. Erről az ügyfélszolgálati helyiségben jól látható módon az ügyfeleket is értesítettük.A […]


Békés Megyei Kormányhivatal
Nyugdíjbiztosítási Igazgatósága

Tárgy: Köszönetnyilvánítás helyiségbiztosítás ügyében

Tisztelt Polgármester Úr!

varoshaza Szeretném tájékoztatni arról, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatósága a Szarvason, kéthetente megtartott kihelyezett ügyfélszolgálatának eddigi módja, gyakorlata megváltozik. A Polgármesteri Hivatalban, az eddig biztosított helyszínen 2013. január 1-től nem lesz ügyfélszolgálat. Erről az ügyfélszolgálati helyiségben jól látható módon az ügyfeleket is értesítettük.
A változás kapcsán egyúttal nagy tisztelettel szeretném megköszönni Önnek, továbbá Szarvas Város Önkormányzatának a segítő közreműködését, támogatását, hogy sok évig biztosítottak helyet Igazgatóságunk részére. Közös célunk a szarvasi állampolgárok helyben történő, közvetlen tájékoztatása volt a nyugdíjakkal, egészségkárosodással összefüggő ellátásokról. E célokat teljesítettük, de Önök nélkül ez nem lett volna lehetséges. 2011-ben 754 fő fordult hozzánk Szarvason, 2012-ben, csak november végéig 907 állampolgárnak tudtunk rendelkezésére állni, helyben.
Tájékoztatom Polgármester urat, hogy a járási hivatalok felállása miatt változik meg a helyzet, és bár a nyugdíjbiztosításnak nem lesz járási szinten szervezete, jelenleg előkészítés, egyeztetés alatt állnak azok a szakmai feltételek, amelyek mellett 2013-tól mód nyílhat – a járási kormányhivatalban – eseti jelleggel nyugdíjbiztosítási szakügyfél szolgálatra. Az erre vonatkozó döntésről, megtörténte után természetesen Polgármester urat tájékoztatni fogom.
Még egyszer megköszönve a város támogatását, az év végére tekintettel Áldott Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Polgármester Úrnak, és munkatársainak.

Békéscsaba, 2012. december 18.

Tisztelettel:
Nagy Ferenc igazgató