Labdarúgás, Sportsarok

Vereség a dobogóstól

A mérkőzés tétje nagy volt, tudta ezt mindkét csapat, amikor pályára állt. Mivel kétpontos különbség volt csak az ellenfelek között, egy szarvasi győzelem előrébb sorolta volna a vendégeket a tabellán.


Méhkeréki SE – Szarvasi FC 3-0 (0-0), Békés megyei labdarúgó bajnokság I. osztály, 2013. május 12., 17.00 Méhkerék, 400 néző. Vezette: Mihalik.

Szarvasi FC: Kiri-László (Medvegy), Benczúr, Pákozdi, Filyó, Murvai (Lós), Kiszel (Nagy R.), Klimaj, Kristóf, Moldván, Furár. Edző: Rétes Pál. Kiállítva: Benczúr (második sárga alap után) a 88. percben. 

Visszavágónak is indult a meccs, hiszen a Szarvas eddigi egyetlen vereségét Méhkeréknek köszönhette.

Lendületes indulás után helyzetekbe került mindkét csapat, ám ezt nem tudták gólokra váltani. A második félidőben a méhkerékiek cseréket vetettek be, ami úgy látszik, meghozta a sikert, hiszen a hajrában sajnos 3 gólt is sikerült a szarvasi csapat hálójába rúgni, a 73., 78. ill. 84. percben.

Az egyéni hibák ellenére jó teljesítményt most Kristóf, Klimaj és Moldván tudott felmutatni.

Edzői nyilatkozatok:

Turcsek Zoltán, Méhkeréki SE:

– Kiegyenlített első félidő után a másodikban az alapfelállást megváltoztatva felpörgettük a játékot és jobb helyzetkihasználással ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Rétes Pál, Szarvasi FC:

– A látottak nem ezt végeredményt sugallták. Voltak lehetőségeink, kapufáink, az első bekapott gól után azonban teljesen szétesett a játékunk.

Bár a vereség benne volt a pakliban, reméljük következő meccsén május 17-én 18 órától a Szarvasi FC jobb eredményt tud majd felmutatni a Mezőhegyesi FC ellen idegenben.