Darts, Képgaléria, Média, Sportsarok

Darts Liga második forduló

Újabb hét – újabb darts forduló. Csütörtök este ismételten megmérkőztek a dartsosok a Galéria Grill étteremben a jobbnál jobb pontok reményében.


Az első mérkőzésen Galát Krisztián bizonyult jobbnak, Maczik Péternek valahogy most nem mentek a duplák így csak négy leget tudott szerezni.

A második mérkőzés meglehetősen kiegyensúlyozottnak indult Batta Pali és Prifer Tibi között. Mind a ketten hozták a saját kezdésüket és így ment ez 4-4 ig, majd Tibi összeszedte magát és nagyon jól kihasználta Pali hibáit, ezzel több leget nem engedve ellenfelének.

A harmadik mérkőzés nagy összecsapásnak ígérkezett Szrnka Mihály és Szerb Milán között. Kettejük párharca mindig izgalmas mérkőzésnek bizonyult, kivéve a csütörtöki estét. Mihály úgy játszott ahogy azt tőle megszokhattuk, viszont Milánnak a szimpla szektorok megdobása is nehéznek bizonyult. Mihály így nagyon könnyen elhúzott, egy leget sem hagyva ellenfelének. Milán egyetlen egy legben tudta hozni régebbi formáját, de így csak szépíteni tudott az eredményen.

A forduló utolsó mérkőzését Podani Anikó és Magyari László játszották. László magabiztos játékával hamar elhúzott, viszont amint hibázott Anikó rögtön kapott az alkalmon és lopott egy leget. Sajnos a végére Anikó elfáradt, úgyhogy csak két leget tudott elvenni Lacitól.