Darts, Képgaléria, Média, Sportsarok

Finishközelben a DPL

Lassan lezárul a Darts Premier Liga szarvason. Hat héten keresztül minden csütörtökön megmérkőztek a dartsosok a jobbnál jobb helyezésekért a Galéria Grill étteremben.


A hatodik forduló első mérkőzésén Misi és Krisztián csapott össze. Krisztián nem tudta megismételni a múlt heti remek formáját egyetlen leget sem tudott elcsípni Misitől.

A második mérkőzésen Anikó és Pali csatáztak. Anikó kirobbanóan jó formában volt, 5-4-nél még vezetett is de Pali onnantól kezdve nem hagyott több leget ellenfelének, pedig Anikó eddigi legtöbb 100+-osát dobta, még élete párjánál is többet, 8-at.

A harmadik csatában a Németországot megjáró Péter és az itthon disznótorozó Milán csapott össze. Péterből látszólag nagyon sokat kivett a külföldi körűt, mert csak egy leget tudott nyerni.

Az est záró mérkőzése, nagyon izgalmasnak ígérkezett, Lacinak a legjobb négy közé jutás volt a célja, míg Tibinek azon belül a jobb helyezés. Laci nagyon erősen kezdett és hamar világossá vált, hogy benne akar lenni a négyben. Tibinek most nem sikerült a múlt heti parádés formáját hoznia így csak egy leget tudott elvenni Lacitól.

A jövő heti utolsó forduló nagyon izgalmasnak ígérkezik, mivel Palinak még megvan az esélye a négybe kerülésbe, viszont az összesített eredmény első három helyezettje már hátradőlve várhatja az utolsó fordulót.

6. forduló: Prifer Tibor 1 – 8 Magyari László, Batta Pali 8 – 5 Podani Anikó, Maczik Péter 1 – 8 Szerb Milán, Galát Krisztián 0 – 8 Szrnka Mihály.