Hírforgó

“Mindenki aláírására szükség van, hogy megvédhessük az országot!”

Békés megyében is elkezdődött az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen.


Békés megyében is elkezdődött az aláírásgyűjtés a kötelező betelepítési kvóta ellen – jelentette be Dankó Béla országgyűlési képviselő.

– Soha nem látott bevándorlási hullámot indítottak el Európa irányába. Magyarország már megvédte a határait, most azonban az Európai Unióval is fel kell vennie a harcot.  Brüsszel ugyanis a valódi megoldás helyett arra készül, hogy kötelező kvótákkal akár bevándorlók tízezreit telepítse le.  A nem­ze­ti kon­zul­tá­ció so­rán több mint egy­mil­lió em­ber nyil­vá­ní­tot­ta ki vé­le­mé­nyét, mi­sze­rint illegális határátlépésnek gátat kell vetni és meg kell védeni Magyarországot.

Azonban az Európai Unió kötelező betelepítési kvótarendszert kíván bevezetni, ami azt jelenti, hogy 5 éves távlatban akár annyi bevándorlót telepíthetnének Magyarországra, mint Szeged lakossága. Ez ellen határozottan tiltakoznunk kell.- jelentett ki Dankó Béla.-  A FIDESZ-frakció által indított aláírásgyűjtéssel azt fejezhetik ki az állampolgárok, hogy ellenzik az Európai Unió által tervezett kötelező betelepítési kvótarendszert. Kérünk mindenkit, hogy álljon ki Magyarországért és csatlakozzon a petícióhoz! Védjük meg az országot!