Kézilabda, Sportsarok

Tizenegyet tettek közé!

A tabella 3. helyén tanyázó Algyő együttese vendégeskedett Szarvason a hétvégi fordulóban. A találkozóra nagyon készültek a hazaiak, mivel ősszel kemény küzdelemben csak egy góllal tudtak nyerni. Most viszont a végére 11 lett közte.


 

Szarvasi NKK – Fiatal Kézilabdások SE Algyő 34-23 (17-12), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Szarvas, 80 néző. Vezette: Kiss Zoltán, Papp Tibor.

Szarvasi NKK: KASIK – Kovács 3, ZELEI 2, SZABÓ 9/6, Raffai-Such 4/1, HAJDU 2, Buzási 6. Csere: LABÁT, Juhos (kapusok), Ábrahám, Szőke 4, Manczur 1, Mester 2, Semjéni 1, Trnyik. Edző: Száva Flórián.

Algyő legjobb dobói: Gercsó 8/1, Dávid 4. Kiállítás: 14 ill. 10 perc. Hétméteres: 8/7 ill. 4/1.

Semmit sem bíztak a véletlenre a körös-partiak, azonnal gyors futással dobták a gólokat és a 10. percben 8-2 volt az állás. Kasik mindent hárított, többek között 7-est is fogott. A vendégek igyekeztek lassítani a játékot sok adogatással, de 15 perc alatt csak 12-3-ig jutottak. A félidő közepétől a hazai támadásokba be-be csúszott egy-két eladott labda, és ezt valamelyes próbálták az algyőiek kihasználni és szünetre feljöttek 17-12-re.

Fordulás után vendég góllal indult a parti, de a beállós Hajdut nem tudták tartani és büntetőből visszaállt az ötgólos különbség. Közben a hazaiak kapujába Labát állt és mindjárt büntetőket és ziccereket hárított. A helyenként kemény mérkőzésen sok volt a kiállítás és a hétméteres. A 40 percben a vendégek időt kértek, de ez sem, meg Száva edző 2 perces büntetése sem tudta a vendéglátokat visszatartani a góllövéstől. Az 51. percben már 10 volt közte. A végjátékban a cserék is pályára léptek és góljaikkal a különbséget növelték. A mérkőzés szinte ez első percekben eldőlt a nagy akarással játszó NKK-sok javára megérdemelten.

Március 11-én 18 órától Gyulasport-Szarvasi NKK találkozó lesz.

Juniorok eredménye: 22-30.