Kézilabda, Sportsarok

Tovább folytatódott a veretlenségi sorozat

Gyulán 13. győzelmét aratta az NKK csapata és továbbra is veretlenül vezeti a tabellát.


 

Gyula Sport – Szarvasi NKK 23-27 (14-12), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Gyula, 100 néző. Vezette: Bálint Tamás, Szarvas Tamás.

Szarvasi NKK: Kasik-Kovács  2, ZELEI 2, Raffai-Such 6/1, Szabó 6/4, Hajdu 2, Buzási 4. Csere: Juhos, Labát (kapusok), SZŐKE 5, Ábrahám, Mester, Manczur, Semjéni, Trnyik. Edző: Száva Flórián.

Gyula legjobb dobói: Csapó 7, Budai 6. Kiállítások: 6 ill.8 perc. Hétméteres:1/1 ill. 5/4.

Lendületes, gyors támadásokkal kezdték a találkozót a csapatok. A vezetést a vendégek szerezték meg, de  jelentős előnyre nem tudtak szert tenni, mert a támadásokba hiba csúszott. Kemény védekezés látszott az eredményen is egészen a 29. percig. Egy-két eladott labdából a hazaiak kiegyenlítettek, sőt még a vezetést is megszerezték és 14-12 állással mentek szünetre.

A második játékrészre egy teljesen más Szarvas lépett a parkettra. A Körös-partiak gyorsan ledolgozták a hátrányt és a vezetést is átvették. Folyamatosan nőtt a gólkülönbség, a 47. percben 17-21 volt olvasható az eredményjelzőn. A négy gól előny megmaradt a záró sípszóig. A vendégek rutinos játékkal megérdemelten hagyták el a pályát győztesen a lelkesen játszó fürdővárosiak ellen.

Egy hét szünet következik a bajnokságban. Március 26-án (vasárnap) 17 órától Szarvasi NKK-Szeglom NKC összecsapás lesz.