Hírforgó, Képgaléria, Média

Nyereményeső a Mobilitási Hét zárásán

Az Európai Mobilitási Hét és Európai Autómentes N a p zárórendezvényére szeptember 22-én került sor Szarvason.


 

Itt dr. Melis János címzetes főjegyző köszöntötte a sajtó képviselőit, a rendezvénysorozat segítőit és megjelent vendégeket.

Krivik Viktor felkérte a 2017. évi Mobilitási Hét és Autómentes Nap rendezvényeinek rendszeres segítőit, hogy a sorsolásnál fáradjanak ki és segítség a húzást: Pljesovszki Ágnest, a Magyar Vöröskereszt Szarvasi Területi Szervezetének vezetőjét (aki sajnos egy másik városban szervezett véradás miatt nem tudott végül a rendezvényen részt venni), Gombár Györgynét, a Nagycsaládosok Szarvasi Szervezetének vezetőjét, önkormányzati képviselőt, Závoda Ferencet,  a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének képviselőjét, térségi tanácsnokot (aki szintén nem tudott részt venni a rendezvényen), Fazekas Erzsébetet, az MTTSZ Szabadidős és Lövészklub vezetőjét, Zsapkáné Csasztvan Zsuzsannát, Szarvas Város Barátainak Köre Egyesület elnökét, Szirony Pál testnevelő tanárt, Podani Mihály szakoktatót, valamint a Fit Life Team sportegyesület munkatársait, Sebők Lászlót, a Szolvák Iskola munkatársát, Petneházi Andreát, a Szarvasi Polgármesteri Hivatal munkatársát az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap díjainak, ajándékainak kisorsolására.

A szeptember 16.-i kerékpártúra és ügyességi verseny regisztrált résztvevői között 3 db ajándékcsomagot sorsoltunk, a nyereményeket dr. Melis János címzetes főjegyző úr adta át. A  kerékpáros ajándékcsomagokat nyerte: Liska Zlatica, Bak Zsolt és Gergulics András.

A nyereményeket a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta.

A szeptember 17-én, vasárnap megrendezett Te Szedd városszépítő akció regisztrált résztvevői között 3 db ajándékcsomagot sorsoltunk , a nyereményeket ismét dr. Melis János adta át. A  kerékpáros ajándékcsomagokat nyerte:  Szakácsné Szűcs Mariann, Tusjak Balázs, valamint Tóthné Hegedűs Zita.

A nyereményeket a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta.

A szombati és a vasárnapi rendezvények regisztrált résztvevői között 1 db kerékpárt is kisorsoltunk, amit a NACSE elnöke, Gombár Györgyné ajánlott föl. A kerékpárt nyerte: Tusjak János, az Aranykor Nyugdíjas Egyesület elnöke).

A 18-án, hétfőn “Egy nap a  „közösségi mobilitásról” szervezett interaktív előadások2 regisztrált résztvevői között  3 db ajándékcsomagot sorsoltunk. A nyerő számokat Podani Mihály és Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna, a nap házigazdái húzták ki  a tombolaszelvények alapján. A nyereményeket dr. Melis János adta át Zsapkáné Csasztvan Zsuzsannának (aki felajánlotta a nyereményét egy újabb sorsolásra, amit Bencsik Bence nyert), valamint Feifrik Sándornak és Romhányi Tibornak.

A nyereményeket a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta.

Szeptember 19-én, kedden “Ugrálj-mozogj” címmel edzést, bemutatót és ügyességi versenyt rendeztünk a Szarvasi Fit-Life Team Sportegyesület tagjaival. A regisztrált résztvevők között  3 db ajándékcsomagot sorsoltunk. A sorsolást  a Fit Life Team sportegyesület munkatársa, a nap házigazdája húzta ki  a tombolaszelvények alapján és dr. Melis János adta át a nyerteseknek: Kőrösi Leventének, Bankó Jusztinának és Valastyán Petrának.

A nyereményeket a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta.

20-án, szerdán Nordic Walking sportnapot tartottunk Szirony Pál vezetésével. A regisztrált résztvevők között  kisorsoltunk 2 pár nordic walking botot és 2 db ajándéktárgyat.  A sorsolást  Szirony Pál és Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna vezette  a tombolaszelvények alapján és dr. Melis János adta át Szél Szilárd, Farkas Zalán, Uhljar Adrienn és Füzesi Richard részére.

A nyereményeket a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta.

21-én, csütörtökön „Bringás vért az életért” címmel a Magyar Vöröskereszt Szarvasi Területi Szervezetével véradást tartottunk. A tombolaszelvények alapján kisorsolásra került egy kerékpár és egy ajándékcsomag. Dr. Melis János az ajándékcsomagot Szappanos Jánosnénak, még a kerékpárt Majoros Lászlónak nyújtotta át.

A nyereményeket Szarvas Város Polgármestere valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta.