Kézilabda, Sportsarok

Az első 15 percben eldőlt a két pont sorsa

A gyomaiak elleni gyengébb teljesítmény után fogadkoztak a lányok, hogy az újonc Újkígyós ellen kitesznek magukért.


Felföldi István SE Újkígyós-Szarvasi NKK 28-37 (12-17). NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Újkígyós, 100 néző. Vezette: Molnár, Szenteszki.

Szarvasi NKK: KASIK-KOVÁCS 6, Balogh 4, Szabó 6/3, RAFFAI-SUCH 13/2, Hajdu 2, Bagi 3. Csere: Juhos (kapus), Szőke 1, SEMJÉNI 2, Ábrahám, Mester, Trnyik, Tasgyik. Edző: Száva Flórián.

Vendégek legjobb dobója: Markos 12/6. Kiállítások: 12 perc ill. 2 perc. Hétméteresek: 7/6 ill.7/5.

A találkozó valóban úgy indult, ahogy a vendégek tervezték. Nagy iramban indult a parti, a szarvasiak sorra értékesítették helyzeteiket. Zárt volt a védekezés, Kasik Gabi mindet védett, mit mi sem bizonyít jobban, hogy a kígyósiak a 17. percben érték el első találatukat. A félidő folytatásában felváltva estek a gólok, pihenőre 12-17-es eredménnyel vonultak a csapatok.

A II. félidőben a biztos vezetés birtokában a Körös-partiaknál minden csapattag játéklehetőséget kapott. Látványos gólok estek. A nagyobb arányú vereségtől a hazaiakat a kiváló teljesítményt nyújtó kapusuk mentette meg.

Az ifjúsági csapat is nyert 36-29-re, sorozatban harmadik győzelmüket  aratták.

Száva Flórián:

– Nagyobb arányú is lehetett volna a gólkülönbség. A mérkőzést az első 15 percben eldöntötte csapatom, de már az október 28.-i Csorvás elleni találkozóra gondolunk. A Csorvás előkelő helyet foglal el a tabellán, nem lesz könnyű ellenfél. Várjuk a szurkolók biztatását szombaton 17 órától.

nym.