Kézilabda, Sportsarok

Harmadszor is győzelem a tavaszi szezonban

Az őszi hazai 5 gólos vereségért szerettek volna revansot venni a szarvasiak.


Ez a mérkőzés elején mindjárt látszott is, ugyanis 1-5-el nyitott az NKK és ez meg is adta a mérkőzés alaphangját. A 9. percben Raffai-Such súlyos sérülést szenvedett, de ez sem vetette vissza a vendégeket. Kitűnően védekeztek és ha a védő falon túljutott egy-egy lövés,  a kapuban ott volt a jól védő Jani Janka. A hazaiak csak futottak az eredmény után. Szünetre megnyugtató vendég előnnyel vonultak a csapatok. 

A II. félidő három gyors szarvasi góllal indult és ezzel el is dőlt a két pont sorsa. A továbbiakban felváltva estek a gólok. A körös-partiak a fiatalokat játszatták, akik ismét helyt álltak, úgy védekezésben mint támadásban. Játékáért az egész csapat dicséretet érdemel.

Csorvási SK-Szarvasi NK 16-23 (8-12), NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Békéscsaba, 70 néző. Vezette: Kiss Sándor, Petrovszki Szilárd.

Szarvasi NKK: JANI-Molnár M. 2, Milyó 4, Mester , DOMOKOS 7/3, Raffai-Such 1, Kovács 7. Csere: Juhos, Kasik (kapusok), Ábrahám, Olasz, Trnyik R. 1, Majoros 1, Nyerges, Tasgyik. Edző: Száva Flórián.

Kiállítások: 2  ill.12 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 3/3. Csorvás legjobb dobója: Kurucz 6/3.

Száva Flórián:

– Sikerült a visszavágás, megérdemelt a győzelem.        

Az ifjúsági mérkőzés eredménye: Csorvási SK-Szarvasi NKK  26-19.

Március 9-én 16 órától Szarvasi NKK-Újkígyósi Felföldi István SE találkozóra kerül sor.