Hírforgó, Képgaléria, Média

Húsvéti tojáskeresés a Gyakorlóban

Húsvéti játszóházba vártuk a kisgyermekeket kedd délután a GFF Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda Alma csoportjában.


Az ünnepre Készülődés jegyében Nyusziról szóló mesét és bábjátékot láthattak, hallhattak a gyerekek. A jó hangulatot fokozta a csoportban a tojáskeresgélés. A sok kicsi kéz vidáman keresgette zenére a tojásokat és gyűjtötte kosarakba.  Az asztaloknál készíthettek síkbábokat, nyuszit, tojást, amelyet ők színezhettek, díszíthettek ki maguknak. A szülők segítettek a gyermekeknek a bábok elkészítésében és a tojások keresgélésében.  A jó hangulatú, vidám délutánon a szülők ismerkedtek, beszélgettek egymással és a gyerekekkel. A játékban elfáradt kicsiket teával és süteménnyel kínáltuk meg. A délután zárásaként óvodalátogatáson vehettek részt, ahol megnézhették azokat a csoportokat, ahová várjuk a gyerekeket. A gyerekek nagy érdeklődéssel vették birtokba a csoportokban lévő játékokat, a szülők pedig érdeklődtek az óvoda és csoport nevelési programjáról, szokásaikról és hagyományaikról. Elköszönésként a gyermekek egy újabb Mancsőrjárat figurát választhattak maguknak.

Április 24-én és 25-én a beiratkozásra várjuk a kedves szülőket, melyhez a hirdetményt óvodánk minden fórumán megtalálják az érdeklődők.

Demjénné Jónás Klára
szakvezető óvodapedagógus