Képgaléria, Média, Motorsport, Sportsarok

Podani Milán karnyújtásnyira a dobogó csúcsától!

2019. június 14-15. között a Balmazújvárosi Motoros Fesztivál keretében rendezték meg a Magyar Stunt Riding Bajnokság második fordulóját.


Milánnak néhány napja volt, hogy kipihenje a Németországi EB fáradalmait, motorját pedig felkészítse a következő megmérettetéshez. A kánikulai meleg ellenére szépszámban jöttek el, neveztek versenyzők és a nézők, látogatók sem maradtak otthon. Talán segített ebben a verseny helyszín választása is mivel a pályát egy közforgalmú úttestből zárták le, melyet nagy lombos fák öveztek, melynek lombjai az úttest felett összeérve viszonylag elviselhetővé tették a kánikulát.

A verseny szokásos kvalifikációval indult, itt Milán harmadiként zárt. Ezt követte a minden versenyzőnek egyénileg leglátványosabb, legnehezebb gyakorlata ebben Milán a legtöbb pontot szerezte. Így már a második helyről indult a szabadon választott kétszer 4 perces versenyprogramjához. Néhány pont különbséggel a kétszer négy percet azonosan teljesítette, tartalmában jó gyakorlatokat választott, kivitelezésében már csak tíz százalékon belüli pont különbséggel maradt le mentorától Herczeg Balázstól. Ez a második helyezés mindenképpen elismerő a DIVIZIÓ-1, legfiatalabb versenyzőjétől.

Az idén még két magyar bajnoki fordulóban indul, amiben a nagy kérdés, hogy ebben az idényben már megtudja előzni mentorát?