Felhívások, Közlöny

On-line betegelőjegyzés

2019. július 1-től internetes betegelőjegyzési rendszer működik a Szarvasi Szakorvosi Kft-nél. Az új betegelőjegyzési rendszerben betegeink on-line foglalhatnak időpontot egyes járóbeteg szakrendeléseinkre.


A rendszer használatához regisztráció szükséges, ami két lépésből áll.

  1. Az internetes felületen a lakossági oldalon a regisztráció elvégzése.
  2. Az első személyes megjelenés alkalmával a recepción a regisztráció véglegesítése. Ehhez a személyes irataira van szükség.

A regisztrációhoz segítséget kaphatnak a bal oldali Felhasználói leírás menüpontban.

Az előjegyzési felület elérhető a honlapunkon keresztül (www.szakorvosi.hu) .

Amennyiben a háziorvosok regisztrálják magukat rendszerünkben a regisztrációt követően ők is tudnak időpontot foglalni a betegeik számára. Az ő regisztrációjuk a családorvosok menüpontban történik.

2019. július 1-től a telefonos előjegyzés kizárólag 11-14 óra között érhető el! A web-es előjegyzéssel a nap 24 órájában tudnak időpontot foglalni.

Az első 3 hónap próbaidő után fokozatosan korlátozásra kerül a telefonos előjegyzési lehetőség. 2020. januárjától csak internet alapon lehet  majd előjegyzést igényelni a Szakorvosi Kft. reneléseire.

A Szakorvosi Kft. elindította facebook oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatást nyújtunk rendeléseinkről, szűrőprogramjainkról, újdonságainkról.

Kérjük kövessen minket a facebookon és ossza meg ismerőseivel információinkat!