Kézilabda, Sportsarok

Kemény mérkőzésen kétgólos vereség

A hétvégi Szeged-Szarvas NB II-es női kézilabda mérkőzés összefoglalója.


Fej-fej melletti gólszerzéssel indult a találkozó. Jelentős előnyre egyik gárda sem tudott szert tenni. Ebben közrejátszott az is, hogy Juhos bravúrosan védett. Az Ő teljesítményét sajnos a szarvasi támadók nem tudták gólokra váltan. Szünetre egygólos hazai vezetéssel tértek a csapatok.

Pihenő után sem változott a helyzet, a gólok felváltva estek. A fáradtság mutatkozásával a mérkőzés keménysége, helyenként durvaságba torkollott. A hazaiknál két piros lapot osztottak ki a játékvezető az időleges kiállítások mellett. A vendégeknél Laurinyecz 3 sárga lap miatt ugyancsak piros lapos lett. A mérkőzés keménységét mutatta a 17 megítélt hétméteres is. A szarvasiak kétszer is felzárkóztak döntetlenre. Először a 38. percben 15-15-re, majd az 55. percben 24-24-re. Az utolsó 5 percet a szegediek nyerték 3-1-re, és ezzel a találkozót is.

Kézilabda Szeged SE-Szarvasi NKK 27-25 (12-11), NB II-es női kézilabda-mérkőzés, Szeged, 50 néző. Vezette: Rigó Sz., Rizinger A.

Szarvasi NKK: JUHOS-Kovács 2, LAURINYECZ 12/6, Milyó 1, Hajdu 5, Majoros 3/1, Molnár M. 1. Csere: Domokos, Kasik (kapusok), Óvári, Trnyik 1, Nyerges, Tasgyik, Jani K., Brachna. Edző: Száva Flórián.

Szeged legjobb góldobói: Szücs 12/6, Kertész 6/3.  Kiállítások: 16 ill.20 perc. Hétméteresek: 10/9,ill.7/7.

Száva Flórián:

– Saját magunkat vertük meg. Az első félidei kiváló kapusteljesítményünket támadásban nem tudtuk gólokra váltani.

Október 5-én 16 órai kezdéssel a Gyulasport csapatát fogadja az NKK.