Hirdetmények, Közlöny

Részlegesen nyit a könyvtár!

Könyvtárunk május 28-tól rendes nyitvatartás mellett tud az olvasók rendelkezésére állni a következő könyvtári szolgáltatásaival: kölcsönzéssel, könyvek visszavételével, tájékoztató munkával, e-tanácsadással és irodai szolgáltatásokkal (fénymásolás, nyomtatás, stb.).


Mindezt a közismert távolságtartási és higiéniai előírások betartása mellett (fertőtlenítés, maszk, távolságtartást szolgáló jelzések) kívánjuk újraindítani. A visszahozott könyvek felületét fertőtlenítjük és – a szakmai javaslatok figyelembe vételével – 72 órára “karanténba” helyezzük, azaz várakoztatjuk, mielőtt új olvasóhoz kerülhetnek. Ezek ismételt kölcsönzése 5 nap után lehetséges. Rendezvényeket, foglalkozásokat nem tartunk.

A nyitás után az érvényes éves olvasójegyeket automatikusan és ingyenesen meghosszabbítjuk erre az évre. Új olvasóinknak most ingyenes beiratkozási lehetőséget kínálunk.

Fontos tudni, hogy a zárvatartás alatt a kölcsönzések határidejét automatikusan meghosszabbítottuk, és nem számolunk fel késedelmi díjat.

A kölcsönözhető könyvekről könyvtárunk honlapján http://szarvasikonyvtar.hu/ oldalon elérhető OPAC katalóguson keresztül tudnak tájékozódni.

Szolgáltatásaink igénybevételénél maszk használata kötelező!

Elérhetőségeink:

Friss információkért, kérjük, kövessék könyvtárunk honlapját: http://szarvasikonyvtar.hu/