Sziréna

Még egy baleset a 44-esen

Békés megyében 2013. január 25-én két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, mindkettő a 44-es számú főút Szarvas és Békésszentandrás közötti szakaszán. A szerencsésebb kimenetelű ütközésről 15 óra 15 perc körül érkezett bejelentés. Egy személygépkocsi vezetője Szarvas felől Békésszentandrás irányába tartott, amikor a 73-as kilométer szelvényben az úttest közepére húzódott és a kocsi baloldali visszapillantó […]


Békés megyében 2013. január 25-én két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, mindkettő a 44-es számú főút Szarvas és Békésszentandrás közötti szakaszán.
A szerencsésebb kimenetelű ütközésről 15 óra 15 perc körül érkezett bejelentés. Egy személygépkocsi vezetője Szarvas felől Békésszentandrás irányába tartott, amikor a 73-as kilométer szelvényben az úttest közepére húzódott és a kocsi baloldali visszapillantó tükre összeért egy szemből érkező kocsi visszapillantójával. Ezt követően a Békésszentandrás felé tartó autó nekiütközött az előtte haladó kocsinak, majd felborult, az elől haladó jármű pedig a szalagkorlátnak ütközött. A balesetnek egy sérültje van, a szalagkorlátnak ütközött autó hátsó ülésén utazó nő szenvedett könnyű sérülést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük