Postaláda

Új foglalkoztatási céggel működik együtt a Pioneer

Az alábbi levélben a polgármestert tájékoztatja új céggel való kapcsolatáról a Pioneer Zrt.


Pioneer Hi-Bred Zrt.

Szarvas Város Polgármesteri Hivatala
Babák Mihály Polgármester Úr részére

Tisztelt Polgármester Úr!

Szíves tájékoztatására közöljük, hogy a 2013. júniusától új, az időszaki munkaerőt kölcsönző céggel működik együtt a Pioneer Zrt. szarvasi vetőmagüzeme.
17 betakarítási szezonon keresztül kölcsönös megelégedéssel dolgoztunk együtt a szarvasi Worktrans Kft.-vel. Ez az együttműködés az idén megszűnik, sajnos nem tudjuk a közös munkát folytatni. A Humán Service Agency Kft. (4024 Debrecen, Batthyány u. 12.), az új munkaerő kölcsönző társaság diákszövetkezete, a Meló-Diák Iskolaszövetkezet 2 éves kölcsönzési tapasztalattal rendelkezik üzemünkben.
Szándékunk szerint ez a váltás is a szarvasi és Szarvas környéki munkaerő foglalkoztatását tartja elsődlegesnek. A közel 19.000 hektáros hibridkukorica előállításunk fogadására és feldolgozására a betakarítási szezonban 700 fő körüli időszaki munkaerő létszámra lesz szükségünk és a betakarítást követően is további 20-50 főt igénylünk majd.
A Humán Service Agency Kft. képviselőjével napi kapcsolatunk lesz. Amennyiben szeretnék a kapcsolatot felvenni velük, szívesen közvetítünk a találkozó létrejöttében.
Bízunk benne, hogy az új munkaerőkölcsönző partner is kiváló szolgáltatást nyújt majd mindkettőnk – és természetesen a kölcsönzött dolgozók – megelégedésére.

Szarvas, 2013. május 21.

Tisztelettel:
Kiss Sándor termelési igazgató