Hírforgó, Postaláda

Anyaföldünkért mozgósít a Békés megyei Jobbik

A Jobbik Békés megyei szervezete szerdán 18 órától földvédelmi demonstrációt tart Békéscsabán a trianoni emlékműnél – ezzel kapcsolatban kaptuk a következő felhívást.


trianoni_bekescsabaA helyszín szimbolikus jelentőségű, hiszen a külföldiek számára felvásárlási lehetőséget biztosító földtörvénynek köszönhetően a fideszes kormány anyaföldünk elrablását támogatja.

Megyénk számára elsődleges jelentőségű, hogy a termőföld magyar kézben maradjon, és családok tömegeinek biztosítson megélhetési lehetőséget. Nem tűrjük, hogy külföldiek és oligarchák tegyék rá a kezüket arra, ami a magyar nép tulajdona, ezért tüntetést jelentettünk be, amellyel nyomást szeretnénk gyakorolni a megye képviselőire, hogy kezdeményezzék a földtörvény olyan irányú módosítását, amellyel biztosan megakadályozható, hogy külföldiek vásárolják fel hazánk és megyénk földjeit.

Ha a megye kormánypárti politikusai valóban a megyében élőket, választóikat és a gazdálkodókat akarják képviselni, még jóvá tehetik bűnüket, és Ángyán József volt államtitkárhoz hasonlóan szembe mennek a hazaárulók akaratával.

Samu Tamás Gergő, a Jobbik Békés megyei és szarvasi elnöke
megyei közgyűlési képviselő