Postaláda

Tisztújítás a PSZ-nél

Még július közepén tisztújításra került sor a Pedagógusok Szakszervezeténél, ezzel kapcsolatban tájékoztatta Babák Mihály polgármestert Dankó Ervin János.


Pedagógusok Szakszervezete 

Szarvas Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal
Babák Mihály Polgármester részére

Tisztelt Polgármester Úr!

A Pedagógusok Szakszervezete Szarvas Város és Városi Körzeti Szervezete nevében,50 éves választott tisztségviselői tevékenységem után, mint leköszönő titkár, engedje meg, hogy köszönetemet fejezzem ki azért az óriási és nagyon átgondolt szervező és építő eredményes munkáért, amelyet hivatalba lépése óta Szarvas város oktatás ügyéért tett és tesz.

A Pedagógusok Szakszervezete mint Szarvas városban működő reprezentatív szakszervezet élni tudott a törvényben meghatározott jogosítványaival, amelyek mindenkor a közös célt szolgálták. Azt a célt, hogy Szarvas városban jól működő oktatási intézmények működjenek. Ezért a célért én is a lehetőségeinken belül cselekedtem.

A 2013. év nemcsak az oktatásban, de a szakszervezet területén is változást hozott. Az év első felében általános,országos szintű szakszervezeti választások voltak. Ennek eredményeként Szarvas városban és körzetében az oktatás területén történt átszerveződésekhez igazodva a szakszervezeti rendszerben is vátozások történtek. Én kértem a felmentésem, amelyet indoklásom alapján a Titkárok Tanácsa elfogadott.

A választások során a Pedagógusok Szakszervezete Szarvas Város és Szarvasi Járás titkárának Laurik Lászlót, a szakiskola tanárát választották meg.

Tisztelt Polgármester Úr!

Ismételten köszönöm az elmúlt években létre jött gyümölcsöző együttműkö­dést és bízom abban, hogy ez Szarvas városban hosszú ideig megmarad.

Szarvas, 2013. július 11.

Tisztelettel:
Dankó Ervin János