Felhívások, Közlöny

Meghívó

A Körös-szögi Civil Fórum Egyesület kistérségi versmondó versenyt hirdetett meg Weöres Sándor emlékére a kistérség általános iskoláinak felső tagozatos és középiskolás tanulói, főiskolás hallgatói részére a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Az iskolai selejtezők után a verseny két helyszínen elődöntőkkel folytatódik.


  • Kondoros: Csabacsűd, Hunya, Kardos, Kondoros versenyzőinek. Helyszín: Dérczy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény, Kondoros, Hősök útja 25. Időpont: 2014. március 20, 14 óra.
  • Szarvas: Békésszentandrás, Gyomaendrőd és Szarvas versenyzőinek. Helyszín: Civil Ház: Szarvas, Damjanich u. 64. (Volt Damjanich utcai óvoda.) Időpont: 2014. március 27, 14 óra.

A zsűri elnöke: Dósa Zsuzsanna színművésznő.

Az elődöntőkre és a döntőre is várjuk a szurkolókat: az iskolatársakat, pedagógusokat, szülőket és minden érdeklődőt!

Döntő, ünnepélyes díjátadás, irodalmi délután

  • Helyszín: Szarvas, Civil Ház: Damjanich u. 64.
  • Időpont: április 10, csütörtök 14 óra

A döntő és az azt követő ünnepélyes eredményhirdetés után a Költészet Napja alkalmából 16 órától irodalmi délutánnal köszöntjük a díjazottakat, a versenyzőket és az érdeklődőket.

Vendégeink: a Békéscsabai Jókai Színház Színitanházának hallgatói, a József Attila szavalóverseny győztesei Seregi Zoltán Igazgató Úr, a zsűri elnöke vezetésével.

Az előadás díjtalan. Mindenkit szeretettel várunk!