Felhívások, Közlöny

A Zenepavilon szolgáltatásai

Mire is jó az Árpád közben létrehozott új közösségi tér? – erről ad bővebb tájékoztatást a Cervinus Teátrum az alábbiakban.


A nyár folyamán két hónapon át lehetőségünk van arra, hogy „Kis esti zene” címmel a kora esti órákban ismét kulturális élményt adjunk a szarvasiaknak és az idelátogató vendégeknek. Művészeti csoportjaink, zenekaraink, kórusaink örömmel tesznek eleget a meghívásnak és vállalnak fellépést a Zenepavilonban pénteki, szombati és vasárnapi napokon.

Hétköznap estéken is tervezzük a fellépéseket. A kezdési időpontok minden esetben illeszkednek a Szarvasi Vízi Színház előadásainak kezdési időpontjaihoz. Fontos szempont, hogy azok is láthassák, hallhassák a Zenepavilonban történteket, akik a színházi programra mennek. Az érdeklődők számára kerthelyiség, büfé is rendelkezésre áll.

Lehetőség van arra is, hogy esküvők helyszíne legyen a Zenepavilon. Ezt először a Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezetőinél kell bejelenteni, kérvényezni a házasulandóknak, majd az üzemeltetőhöz fordulni a szolgáltatások megrendelése céljából.

Az üzemeltető, a Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. a következő szolgáltatásokkal áll az ezen a helyszínen házasságot kötni kívánók rendelkezésére, térítési díj ellenében.

  • Hangosítás, zeneszolgáltatás,
  • Székek, asztalok elhelyezése, berendezése,
  • Versmondás, műsor,
  • Bérleti díj

Elérhetőségeink: Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft., Szarvas, Kossuth tér 3., telefon: 66/311-464, Fodor Mariann (20/596-2800).