Hírforgó, Képgaléria, Média

Parádéztak a Színitanház hallgatói

Hétfő este legkevesebb nyolcszáz néző ült be a Vízi Színház nézőterére, hogy részese legyen a Musicalmánia című összeállításnak.


Az est házigazdája-háziasszonya Gombárné Bata Mária volt, a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületének elnöke. Az egyébként is nagy színházrajongó – lévén a társadalmi fesztiválzsűri tagja – aktivisták segítségével is ipari mennyiségű finomsággal várta a vendégeket. Kezdéskor röviden bemutatta a Színitanház sokrétű ténykedését, majd átadta a szót Seregi Zoltánnak, aki rendezőként egyszerre a Jókai Színház igazgatóhelyettese, a Színitanház vezetője és a Magyar Teátrum Kft. ügyvezető igazgatója. Szokásához híven ezúttal is meleg szavakkal köszönte meg a szarvasi közönség szeretetét. S kezdetét vehette egy fergeteges és színvonalas összeállítás a legnagyobb musicalsikerekből.

A nagyérdemű ámulhatott és bámulhatott, hiszen a Jekyll és Hyde, Zorro, Rómeó és Júlia, az Aida legnépszerűbb részletei is színre kerültek mások mellett. Öröm volt együtt látni és hallani ennyi tehetséges fiatalt. S ha Musicalmánia, mi más zárhatta volna az egybefolyó varázslatot, mint az évek óta sikerdarabként tündöklő Monte Cristo grófja őrjítő karneváli forgatagot idéző betétdala: a Róma.

A közönség szinte nem győzte visszatapsolni az élvezetes előadást.