Sziréna

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság visszavonta a Cserkeszőlő település egyik utcáján 2013. november 18-án elkövetett rablás ügyében kitűzött nyomravezetői díjat.


A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított 16040/1034/2013. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2013. november 18-án 23 óra körüli időben Cserkeszőlő belterületén, a Fürdő út és a Petőfi utca kereszteződésében bántalmazott egy férfit. Az ismeretlenek a sértettet egy késsel az értékei átadására szólították fel, majd a megtámadott férfi készpénzét, bankkártyáit és igazolványait megszerezve a helyszínről ismeretlen helyre távoztak.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Jász-Nagykun-Szolnok megye rendőrfőkapitánya nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A rendőrség a nyomozás során a gyanúsítottak személyazonosságát megállapította. Erre tekintettel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kitűzött nyomravezetői díjat visszavonta.