Felhívások, Közlöny

Felhívás jótékonysági gyűjtésre

Kedves Segítők! Kedves Baráti Körösök! Örömmel tájékoztatunk minden Kedves Baráti Kör Tagot és minden Kedves Érdeklődőt, hogy 2014-ben is nagy lelkesedéssel készülünk a Karácsonyi Jótékonysági Vásárra!


A korábbi évek sikeres vásáraihoz sokan hozzájárultak vala­milyen tárgyi felajánlással, személyes segítséggel, ötlettel, szíves együttérzéssel. Bízunk benne, hogy ez az idén sem lesz másképpen. A vásáron értékesített tárgyakból befolyt bevételből olyan idős em­berekhez juttathattunk el karácsonyi csomagot, akiknek talán csak ez az ajándék különbözteti meg az ünnepet a szürke hétköznapoktól. Reményeink szerint jut az ajándékból a szociális ellátást igény­bevevők körének is.

Szarvas Város Barátainak Köre szervezésében, szorgos kezű Tagjainak segítségével, a céljaink elérését támogató Szarvasért Alapítvánnyal, a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesülete által évek óta nyújtott színvonalas ünnepi műsorral, mézeskaláccsal, a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete által biztosított kézműves fog­lalkozással várja azon Kedves Segítők jelentkezését, akik ebben az évben is örömmel járulnak hozzá a már hagyományosnak mondha­tó jótékonysági gyűjtéshez. Olyan új állapotú tárgyak (dísz és aján­déktárgyak, használati eszközök, háztartási cikkek, játékok, köny­vek, sporteszközök, lakás kiegészítők, stb.) valamint gyümölcs, méz, lekvár, dió, mogyoró felajánlását várjuk, ami saját háztartá­sunkban megtalálható és mások számára is hasznos, illetve felhasz­nálható lehet.

A felajánlások munkanapokon leadhatók a következő helyszí­neken:

  • Szarvas Város Barátainak Köre Klubhelyisége – Civil Udvar: Szarvas, Kossuth u. 30. Hétfőtől péntekig minden nap 8 órától 12 óráig, illetve előzetes bejelentkezés alapján, más egyeztetett idő­pontban is.
  • Polgármesteri Hivatal portája: Szarvas, Szabadság u. 25-27.
  • Civil Ház (volt óvoda épülete): Szarvas, Damjanich u. 64.
  • Kertész Imréné Marika: Mini Keri-Ker Bolt Szarvas, Szabadság u. 19.
  • Pekár Pálné Margitka: Szarvas, Klucsjár u. 26.
  • Érdeklődés telefonon: Tusjak Lászlóné 30/406-3217
  • Pénzbeli támogatás a cél megjelölésével a 1133058-20008316 bank­számlaszámra teljesíthető.
  • E-mail (Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna): baratikorszarvas@gmail.com.

Szarvas Város Barátainak Köre szorgos kezű tagjai (szívesen fo­gadunk ügyes segítőket is) a Civil Udvar (Kossuth u. 30.) Klub­helyiségében készítik a szebbnél szebb ötletes ajándékokat, adven­ti koszorúkat, asztaldíszeket, kopogtatókat, amelyek szintén a jó­tékonysági vásár készletét gyarapítják. Erről információ Szarvas Város Barátainak Köre Facebook oldalán: https://www.facebook. com/szarvasibarat?fref–ts

Az előállított és a felajánlott tárgyak 3+1 alkalommal vásárol­hatók meg:

  • a városi adventi ünnepségek helyszínén (Zenepavilon környéke): november 30-án 14 órától 18 óráig, december 7-én 14 órától 18 óráig.
  • a Cervinus Teátrum aulájában december 13-án 9 órától 18 órá­ig a Cervinus Teátrum aulájában a Karácsony csodálatos hangu­latában, ahol a vásárlás örömét a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesülete által szervezett már szintén hagyományosnak mondha­tó ünnepi műsor (10 órától 12 óráig) egészíti ki. A Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete ezen a napon (14-17 óráig) kézműves foglalko­zással járul hozzá az ünnepváró hangulathoz.
  • december 14-én 9-12 óráig (amíg a készlet és a vásárlás örö­me tart).

Várjuk a szívből jövő felajánlásokat a felsorolt elérhetőségeken, a vásárlókat a városi adventi ünnepségek (Zenepavilon környéke) helyszínén és a Cervinus Teátrum aulájában!

Tegyünk együtt az idősek boldogabb karácsonyáért!

A szervezők nevében:
Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna
Szarvas Város Barátainak Köre elnöke