Képgaléria, Média, Sziréna

A kerékpárja bánta

Befejezték a nyomozást az ellen a mezőtúri férfi ellen, aki kerékpárját a vasúti síneken szabálytalanul áttolva próbált átkelni, de egy menetrend szerint közlekedő vonat a biciklijének ütközött.


A Mezőtúri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Mihály mezőtúri lakos ellen. Az 55 éves férfi 2014. december 4-én 19 óra 15 perckor Mezőtúron, a vasútállomás területén a vasúti síneken kereszt irányban kerékpárját tolva, szabálytalanul haladt át, lerövidítve ezzel a hazafelé vezető útját. A férfi figyelmetlensége miatt későn vette észre a Szolnok felől közeledő vonatot, amikor a kerékpárját eldobva elugrott az érkező vonat elől. A férfi a vonat elől ugyan elugrott, de a kavicsos töltésre elesett és sérülést szenvedett, a kerékpárban anyagi kár keletkezett. A mezőtúri rendőrök az 55 éves férfit előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőtúri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a napokban a Szolnoki Járási Ügyészség részére megküldte.