Képgaléria, Média, Sziréna

Félpályán halad a forgalom a 44-es számú főúton

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kunszentmárton és Cserkeszőlő között. A rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a baleset helyszínelését.


A rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a baleset helyszínelését a 44-es számú főút 46. kilométerszelvényében, ahol 2015. január 15-én 14 óra 45 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

óEgy román rendszámú pótkocsis teherautó és egy személyautó ütközött össze a 44-es főúton, Kunszentmárton és Cserkeszőlő között. A személyautóban hárman ültek, egyikük a helyszínen életét vesztette. A roncsok közül a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók emelték ki a baleset áldozatát. Még ketten sérültek meg, egyikük könnyebben, másikuk súlyosan. Olyan mértékű volt a sérülése, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A mentés idejére az útszakaszt a 47-es kilométernél kora délután teljesen lezárták. A teherautó rakománya műanyag volt, vezetője nem sérült. A személyautóból üzemanyag is az útra került, ennek eltávolítását a közútkezelő végezte.

A teljes útlezárás 17 óra 30 perckor megszűnt, jelenleg félpályán halad a forgalom balesettel érintett útszakaszon.