Hírforgó, Képgaléria, Média

Búcsú a tanirodától

A Székely Szakképző Iskolában több éve hagyomány a gyakorlócéget működtető végzős ügyviteli titkár szakmacsoportban tanuló osztályok búcsúztatása.


A megszűnő cégeknek zárótaggyűlést kell tartaniuk, melyre meghívják a 13. osztályos ügyviteli szakmacsoportban tanuló diákokat is. A 2015. április 21-én, az iskola tanirodájában tartott ülésen részt vett Tóthné Jansik Erzsébet és Harmati Ágnes tanárnő is.

Mindkét gyakorlócég (Pink Fashion Kft., Go-Girl Only Kft.) ügyvezetője megtartotta beszámolóját, majd vagyonukat a Parfume & Beauty Kft., valamint a Dorotis Beauty Spa Kft. rendelkezésére bocsátották, támogatva a 13-osok gyakorló vállalkozásainak eredményesebb működését. Az erről szóló megállapodást Juhos Petra, Blaskó Nóra, Mravik Zsuzsanna és Csatai Edit írta alá.

A két 13. évfolyamos gyakorlócég nevében Hraskó Vivien, Seres Anita, valamint Botos Veronika köszöntötte a 14. évfolyamosokat, további életükhöz, munkájukhoz sok sikert kívántak. A búcsúztató gyakorlócégek átadták a saját maguk által készített gyöngyfájukat, melyre minden végzős diák nevének jelentését helyezték el. Ezután a végzős évfolyam fogadáson látta vendégül a meghívottakat, ahol jókedvvel fogyasztották el a tanulók által készített süteményeket.

A gyakorlócégek tagjai a két év alatt rengeteg hasznos ismereteket szerezhettek, amely jelentős segítséget nyújt majd nekik egy vállalkozás indításakor vagy munkavállaláskor. Reméljük, hogy gyakorlati tapasztalataikat a valós életben is alkalmazni tudják.

Csatai Edit 1/13. C