Kézilabda, Sportsarok

Hetedszer együtt a veterán kézisek

Hagyomány, hogy a szarvasi veterán kézilabdások 2009 óta június hó elején összejönnek.


A hetedik alaklomból mintegy 50 meghívó került szétküldésre, és a meghívást 19-en el is fogadták. Az elmúlt évhez képest ugyan kevesebben voltak ballagás, egészségi állapot és egyéb elfoglaltság miatt. A Vadászkürt kerthelyiségében a csapat hangulatát oldotta a friss pogácsa és egy kupica pálinka.

Állnak balról jobbra: Sebők György, Doba Ferenc, Gulyás Mihály, Török Tibor, Nagy Károly, Juhos János, Chlebniczky János, Opauszki Mihály, Blaskó Pál, Nyári Mihály, Lestyan G. Pál, Valastyán Albert, Janurik György, Veszter Géza, Sonkoly János. Ülő sor: Dudás János, Gutyan János, Kugyela György. A képről hiányzik Bohus Béla.

Egyre-másra újabb emlékek elevenedtek fel. A létszám sohasem lehet teljes. Bár minden évben új sportbarátok érkeznek a csapat magjához, így 2015-ben Nagy Károly és Sonkoly János volt játékostársak fogadták el a meghívást.

Sajnos ketten már nem lehettek a megjelentek között a tavaly jelenlévőkből. Néma főhajtással adóztak a jelenlévők az eltávozottak emlékének, Huszár Annának és Taskó Imrének.

A beszélgetést az ízletes ebéd és az Opó torta szakította meg. A társalgás késő délutánig tartott. Búcsúszó az volt, hogy jövőre újra itt.