Felhívások, Közlöny

Felhívás

Lezárások Szarvason 2020. július 31-én, pénteken.


Tisztelt Lakók, Üzlettulajdonosok!

2020. július 31. napján Szarvas városában kerül megrendezésre a „Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem program Kárpát-medencei Összeöntés Ünnepe” nemzetközi méretű rendezvény. A városnak a rendezvény megszervezésével érintett helyszínei: a Piactér, a Kossuth Lajos utca (Béke-Deák F. utca közötti szakasza) és a Kossuth tér valamennyi parkolóhelye, valamint a Béke utca, Ady Endre utca és a Vasút utca (Béke-Deák F. utca közötti szakasza).

A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a Kossuth Lajos utcára (Béke-Deák F. utca közötti szakasza) és a kapcsolódó parkoló helyekre 2020. július 31. napján 7-20 óra közötti időszakban mindkét irányból behajtani tilos.

Kérjük a már ott parkoló gépkocsik tulajdonosait, hogy gépjárműveiket ezekről a területekről legkésőbb 2020. július 31. napján 10 óráig eltávolítani szíveskedjenek. A városunkban megrendezett ünnep a „Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem” program kiemelt rendezvénye, ennek sikeres lebonyolítása településünk közös érdeke, ezért kérem valamennyi érintett ingatlan és gépjármű tulajdonos megértését, és segítő együttműködését.

Szarvas, 2020. július 29.

Dr. Melis János címzetes főjegyző