Felhívások, Koronavírus, Közlöny

Regisztrációs felhívás

Helyi tapasztalatok szerint sok idős ember nem tudott még regisztrálni a a COVID-19 vírus elleni védőoltásra, nekik szeretne segítségükre lenni Szarvas Város Önkormányzata oly módon, amit az alábbi felhívás tartalmaz.


Tisztelt Szarvasi Polgárok!

Hivatalunkat naponta többen is keresik arról érdeklődve, hogy milyen módon tudnak regisztrálni a koronavírus elleni oltásra. Erre a www.vakcinainfo.gov.hu internetes kormányzati oldalon van elektronikus lehetőség, a sikeres regisztráció egyik feltétele pedig az e-mail cím megadása.

Mivel sok polgártársunk nem rendelkezik még e-mail címmel és az elektronikus postafiók létrehozásában támogatásra szorulhat, ezért Polgármesteri Hivatalunk munkatársa, Rideg Éva szociális ügyintéző munkaidőben (hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-13 óra között) segítséget nyújt Önöknek a regisztrációhoz. Ezt a segítséget telefonon is lehet kérni.

Az elérhetőség:

  • Rideg Éva szociális ügyintéző,
  • Szarvas, Polgármesteri Hivatal
  • telefon: 66/311-122, 105-ös mellék

Munkatársunk az adatok felvétele után létrehozza az Önök elektronikus postafiókját (e-mail címét), amelynek felhasználásával elvégzi az Önök regisztrációját a koronavírus elleni oltásra.

A sikeres regisztrációval hivatalunk feladata véget ér, a későbbiekben már saját háziorvosuk keresi Önöket telefonon, további egyeztetés céljából az oltás felvétele előtt.

A regisztráció lebonyolítását követően az e-mail címet haladéktalanul átadjuk Önöknek további használatra.

Szarvas, 2021. március 22.

Babák Mihály polgármester
dr. Melis János címzetes főjegyző