Hirdetmények, Közlöny

Pályázati hirdetmény

Szarvas Város Önkormányzata hirdetménye piaci alapú bérlakás bérbeadására.


I. Az ingatlan alapadatai:

  • Cím: Szarvas, Arborétum utca 1.
  • Alapterület: 93 m2
  • Szobák száma: 3
  • Komfortfokozata: összkomfortos
  • Fűtési mód: központi gáz és vegyes tüzelésű kazán
  • Bérleti díj: 48.360,-Ft/hó
  • Egyéb fizetendő költség: szemétszállítás, rezsi költség és biztosítás, valamint bármilyen egyéb szolgáltatás amit a bérlő igénybe vesz; pl. internet stb.

A lakásbérleti szerződés időtartama: A bérleti szerződés határozott időtartamra kötődik, a bérlő igénye szerint egy, kettő, illetve három évre. (a pályázati nyomtatványon kell jelölni)

II. Pályázni jogosultak köre:

Szarvas város közigazgatási területén lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkező személyek, valamint a város területén munkaviszonnyal rendelkező személyek.

Nem biztosítható lakás a pályázónak, ha a bérleti díj meghaladja a pályázó havi átlag nettó összjövedelme 25%-át. (Azaz a pályázó/k 193.440-Ft összjövedelemnél kevesebb jövedelemmel rendelkezik.)

A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül az a pályázó, aki egy összegben és a legtöbb hónapra előre történő lakbér megfizetését vállalja.

III. A pályázati ajánlatot zárt borítékban, írásban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal (Béke u. 1. I. em. 104. iroda) Pénzügyi és Gazdasági Osztályán beszerezhető formanyomtatványon, amelyhez csatolni kell az egy főre jutó jövedelem megállapításához szükséges igazolásokat.

IV. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus hó 18. napjának 1000 órája.

A lezárt borítékra a „Pályázat a meghirdetett piaci alapú bérlakás bérbevételére” feliratot kell feltüntetni, valamin a megpályázott lakás címét. A pályázatot Szarvas Város Polgármesteri Hivatalának Pénzügyi és Gazdasági Osztályához kell benyújtani.

V. A benyújtott pályázatokról Szarvas Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szociális, Családügyi, Egészségügyi és Nemzetiségi Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület dönt, a Bizottság ülését követő 30 napon belül.

VI. Egyéb: Bérbeadás során az ingatlanhoz tartozó teljes földrészlet nem kerül a bérlő használatába. A pályázatot kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot (pályázatokat) indoklás nélkül eredménytelennek minősítse.

Szarvasi Polgármesteri Hivatal
5540 Szarvas, Szabadság út 36.