Asztalitenisz, Sportsarok

Didergő Kupa

Az év utolsó versenyén indultak a Demeter Lehel ASE játékosai. Eleken rendezték meg a Didergő Kupa névre hallgató tornát. Magyari Milán, Botos Marcell, Botos Pongrác és Pozsgay Brúnó képviselte az egyesületet.


Rendkívül élvezetes és izgalmas verseny alakult ki a fiatalok számára, ahol sok játéklehetőséget kapva mérkőzhettek meg a felnőttekkel. Tapasztalatszerzésre is kiváló volt, mivel magasabban rangsorolt osztályokból is voltak indulók.

Pongrác és Brúnó a páros versenyszámban egy mérkőzést még tudtak nyerni, utána már nem sikerült tovább küzdeniük magukat. Milánnak és Marcellnak nagyon jól jött ki a lépés és egészen a döntőig meneteltek, ahol egy szoros meccsen maradtak alul a náluk sokkal tapasztaltabb ellenfelük ellen. Ez az ezüst is nagy eredmény a részükről.

Egyéniben négy, illetve öt fős csoportok voltak, ahonnan az első két helyezett jutott tovább a főtáblára. Brúnó két győzelemmel is csak a harmadik helyet érte el a csoportban, ami számára a verseny végét jelentette. A többiek pedig a sikeres csoportmérkőzés után a főtáblán várták a folytatást. Milán és Pongrác az első körben véreztek el a náluk magasabban rangsorolt játékosok ellen, addig Marcell nagy meglepetésre, kiváló játékkal jutott a legjobb négy közé és a páros ezüst mellé szerzett egyéniben egy bronzot is.

Mindenki elégedetten fejezte be az év utolsó versenyét, edzenek és bíznak a remek folytatásban.