Felhívások, Közlöny

Felhívás

Szarvas Város Önkormányzata helyi építész tervező szakembereket keres – részletek alább.


Tisztelt Szarvasi Polgárok!

Önkormányzatunk számos beruházást valósított meg az elmúlt évtizedekben, több közülük jelenleg is a megvalósítás szakaszában áll és a jövőre nézve is vannak az Önök életfeltételeit javítani hivatott elképzeléseink. Minden új beruházás alapja azonban a tervezési munka. Eddig is igyekeztünk olyan tervező cégekkel, jó hírű szakemberekkel terveztetni, akiknek ismert munkássága garantálta a jó minőséget. A meghívásos eljárásoknál testületünk mindig törekedett arra, hogy helyi szakemberek is szerepeljenek az ajánlattevők között. Nem áll rendelkezésünkre azonban olyan adatbázis, amely minden szarvasi tervező nevét és szakmai profilját tartalmazná, hiszen előfordulhat, hogy a közelmúltban kezdte meg tevékenységét és még nem ismerhetik őt széles körben. Testületünk szeretne minél több helyi szakembernek lehetőséget adni, hogy tudásukkal ők is gazdagíthassák városunkat, közösségünket.

Fentiekre tekintettel arra kérjük Önöket, hogy levélben vagy e-mail útján (hivatal@szarvas.eu) szíveskedjenek jelezni polgármesteri hivatalunk felé, amennyiben olyan építész tervező szakemberről van tudomásuk, aki szívesen kapcsolatba kerülne velünk és örömmel dolgozna önkormányzatunknak.

Mi azt vállaljuk, hogy a tervező kiválasztására irányuló meghívásos közbeszerzési eljárásoknál az így látókörünkbe kerülő fiatal, még nem ismert szakembereket is megkeressük ajánlati felhívásunkkal.

Szarvas, 2023. augusztus 9.

Babák Mihály, Szarvas város polgármestere
dr.
Melis János címzetes főjegyző