Hirdetmények, Közlöny

Pályázati hirdetmény piaci alapú bérlakások bérbeadására

A Szarvasi Polgármesteri Hivatal az alábbi pályázati hirdetmény tette közzé.


I. Az ingatlanok alapadatai:

Cím / Alapterület / Szobák száma / Komfortfokozata / Fűtési mód / Bérleti díj / Egyéb fizetendő költség

1. Szarvas, Hunyadi J. 2. B fsz. 1., 54 m2, 2, komfortos, gázk., 31.860,-Ft, közös költség: 10.000,-Ft/hó ( tartalmazza a szemétszállítást), rezsiköltség és biztosítás

2. Szarvas, Szabadság út 6-10. III. 21., 49 m2, 2, összkomfortos, termál, 32.830,-Ft, közös költség: 7.000,-Ft/hó ( tartalmazza a szemétszállítást), rezsiköltség és biztosítás

3. Szarvas, Vasút u. 12. hsz. A lh. 2. 6., 52 m2, 2, komfortos, gázk., 30.680,-Ft, közös költség: 10.000,-Ft/hó ( tartalmazza a szemétszállítást), rezsiköltség és biztosítás

A lakásbérleti szerződés időtartama:  A bérleti szerződés határozott időtartamra kötődik, a bérlő igénye szerint egy, kettő, illetve három évre. (a pályázati nyomtatványon kell jelölni), kivétel a Szarvas Szabadság út 6-10. szám alatti lakás.

Egyéb információ: A Szarvas Szabadság út 6-10. III. 21. szám alatti bérlakás 2025. június hó 30. napjáig bérlehető, 30 napos indokolás nélküli felmondási idő kikötése mellett.

II. Pályázni jogosultak köre:

Szarvas város közigazgatási területén lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkező személyek, valamint a város területén munkaviszonnyal rendelkező személyek.

Nem biztosítható lakás a pályázónak, ha a bérleti díj meghaladja a pályázó havi átlag nettó jövedelme 25 %-át.  A pályázatok elbírálásánál előnyben részesül az a pályázó, aki egy összegben és a legtöbb hónapra előre történő lakbér megfizetését vállalja.

III. A pályázati ajánlatot zárt borítékban, írásban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal (Béke u. 1. I. em. 104. iroda) Pénzügyi és Gazdasági Osztályán beszerezhető formanyomtatványon, amelyhez csatolni kell az egy főre jutó jövedelem megállapításához szükséges igazolásokat.

IV. A pályázat benyújtásának határideje: 2024. február 19. napjának 10.00 órája.

A lezárt borítékra a “Pályázat a meghirdetett piaci alapú bérlakás bérbevételére” feliratot kell feltüntetni, valamin a megpályázott lakás címét. A pályázatot Szarvas Város Polgármesteri Hivatalának Pénzügyi és Gazdasági Osztályához kell benyújtani.

V. A benyújtott pályázatokról Szarvas Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szociális, Családügyi, Egészségügyi és  Nemzetiségi  Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület dönt, a Bizottság ülését követő 30 napon belül.

Szarvasi Polgármesteri Hivatal
5540-Szarvas, Szabadság út 36.