Hírforgó, Képgaléria, Média

„Dübörögnek” a Gyakorlós játszóházak

Rajtunk nem múlik… Vidám gyermekzsivajjal, mókával és kacagással próbáltuk elűzni a telet. Be is jött… Ránk kacsintott a nap.


„Kezdődik az átváltozás!” – na persze nem minden formájában -. A Gyakorló oldalára klikkelve, egyre többször nézzük meg azt a morzsányi kis videót, amiben a Búzás morzsókáink megkezdik a nagy varázslatot: a farsangi átváltozást.

Ahogy egy játszóházban lenni kell: van játék, van huncutság, van muzsika, van fokozódó csicsergés, seprűtáncoltatás, parti-kellék „gyártás” – szolgálati közlemény: a Gyakorlóintézményt több divatcég is megkereste, hogy azonnal, exkluzív szerződés keretében megvásárolná a jogokat azokra az elkészült nyakkendőkre, amelyek ezen a napon születtek. Az intézmény vezetése tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy bíztató és előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a „Szarvas Centerben” található boltokkal, hogy a város lakói közvetlenül is találkozhassanak a forgalmazott termékekkel –  nyilatkozta Bíró Gyula főigazgató, amelyet kiegészített Révész Éva főigazgató-helyettes, miszerint statisztikai számításokkal támasztotta alá az üzleti modell sikerességét, és arra a megnyugtató momentumra hívta fel a „részvényesek” figyelmét, hogy egy időtálló befektetéssel állunk szemben. –

Na de itt még koránt sincs vége a „CNN és a BBC World” élőben és egyenesben közvetítette a fánk, és a lekvár csapat nemzetközi érdeklődést kiváltó viadalát, ami nem is végződhetett volna másképp, mint egy döntetlennel, majd egyesítve az erőket, elfogyasztva a lekváros fánkokat.

Monostoriné Sándor Nelli és Varga Lili „osztályindító” tanítónőkkel egy gyors és csak a Newjsagnak adott interjúban összegeztük benyomásokat: ez a csapat nagyon jó lesz! Igazából föl sem merül, hogy ne az lenne, mert a garancia a  Gyakorló, ahol jó gyereknek lenni, és lássuk be ennek egyetlen vesztese lehet, „a lekváros fánk”, amelyet nagy tételben, jóízűen fogyasztottunk el, készülve a következő kihívásokra, a „tavaszi játszóházi rajzásra”.

Sz. Zs.