Hirdetmények, Közlöny

Tájékoztatás a Szakorvosi Kft. szakrendeléseinek bővüléséről

Tudatjuk a lakossággal és az alapellátás szereplőivel, hogy az alábbi szakmákban növeltük a rendelési időket és javítottuk az ellátáshoz való hozzáférést.


1. A pszichiátrián már elkezdte a munkát két új szakorvos.

Dr. Adorján Andor havonta két hétfőn 8-13 óráig rendel pszichiátriát a délutáni addiktológiai rendelései előtt. Bejelentkezni hozzá a betegirányításon személyesen vagy az 514-300-as telefonon lehet.

Dr. Pál Györgyi szerdán és csütörtökön 9-15 óra között fogadja a betegeket. A rendelésére a pszichiátriai rendelő telefonszámán, az asszisztensnél, az 514-314-es számon tudnak jelentkezni.

2. A fül-orr-gégészeten Dr. Szilágyi Imre megduplázta a rendelési napjainak számát, a szerda délutáni rendelése mellett pénteken 8-14 óra között is a betegek rendelkezésére áll. Előjegyzést kérni változatlanul a betegirányításon személyesen vagy az 514-300-as telefonon tudnak.

3. 2024 áprilisától a kardiológián további 2 rendelési napot (kéthetente hétfőn) biztosítunk a megszokott csütörtöki rendelési napok felett. Bejelentkezés várólistára a páciens kikérdezését követően a betegirányításon (személyesen vagy telefonon) történik. Az időpontról minden esetben a Szakorvosi Kft. telefonon értesíti a várólistán levő beteget.

Amennyiben a tisztelt háziorvos kolléga úgy ítéli meg , hogy ezek után is túl késő a kardiológiara való bejutása a betegének, kérem vegye igénybe a belgyógyászati szakrendelésünket pl. hypertonia kivizsgálás céljából. Rendel Dr. Szabó Dániel, hétfőn és szerdán 14.30-17.30 óra között. Bejelentkezés hétfőn és szerdán délelőtt a 70/203 2539-es telefonszámon.

4. Április 2-tól új szemész – Dr. Tatay Dóra – szakorvos kezdi meg a rendelését keddenként 8-12 óra között. Bejelentkezés várólistára a betegirányításon történik személyesen vagy telefonon. Az időpontról minden esetben a Szakorvosi Kft. telefonon értesíti a várólistán várakozó  beteget.

5. Megnöveltük a fizikotárápiás kezelések kapacitását is. A Szabadság utcai épületben március 20-tól új rendelőben, ideális körülmények között, öt kezelőhelyen, 8-16 óra között biztosítjuk a gyógyulás lehetőségét. Bejelentkezés személyesen vagy a rendelő telefonszámán (214-219) lehetséges. Az órarend meghatározása után ez első kezelés időpontjáról a betegirányítás telefonon tájékoztatja a bejelentkezőt, a további kezeléseket pedig a személyesen átadott fizikoterápiás órarend tartalmazza.

Szarvas, 2024. március 14.

Dr. Kozma Lewellyn Marius
ügyvezető