Hírforgó

Felhívás “Szarvasért” oklevél és emlékplakett ajánlattevésre

Kedves Baráti Köri Tagok! Ismét közeledik a Baráti Kör Farsangi bálja február 23-án, mely alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy a hagyományoknak megfelelően ezen a nívós rendezvényen tüntessük ki arany, ezüst illetve bronz fokozatú emlékplakettel azokat a személyeket, egyesületeket, közép és felsőoktatásban résztvevő diákokat, akik városunk hírnevét öregbítik. Ajánlásaikat olyan személyekre illetve szervezetekre tehetik, akik ezért […]


Kedves Baráti Köri Tagok!

Ismét közeledik a Baráti Kör Farsangi bálja február 23-án, mely alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy a hagyományoknak megfelelően ezen a nívós rendezvényen tüntessük ki arany, ezüst illetve bronz fokozatú emlékplakettel azokat a személyeket, egyesületeket, közép és felsőoktatásban résztvevő diákokat, akik városunk hírnevét öregbítik.
Ajánlásaikat olyan személyekre illetve szervezetekre tehetik, akik ezért a városért élnek, tevékenykednek, tudományos munkát végeznek, részt vesznek a város szépítésében, építésében, a Baráti Kör munkáját segítik, illetve országos szintű kulturális, művészeti vagy sporttéren értek el kimagasló eredményt.
Ajánlást tehetnek a városban élő, illetve a Szarvasról elszármazott, a város ismertségét továbbvivő minden személyre.
Az Elnökség, melynek ülése 2013. február 10-én 17 órától tartja értékelő ülését, dönt a díjak odaítéléséről. Kérjük, hogy eddig a határidőig tegyék meg írásos ajánlásaikat pontos név, cím, elérhetőség megjelölésével, illetve a végzett tevékenység részletes bemutatásával.
Ajánlásaikat az elnökség bármely tagjánál leadhatják. Postacím: Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna elnök, 5540 Szarvas, Alkotmány u. 7/2. Telefonon tájékoztatást kaphatnak Uhljár Zitától, a Baráti Kör Kulturális Bizottságának elnökétől a 06-20-959-7465, valamint az elnökség tagjaitól. Ajánlásaikat e-mailben is leadhatják: baratikor.szarvas@gmail.com címen
Kérjük, gondolják át és jelezzék nekünk, kit tartanak érdemesnek a kitüntető cím adományozására!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük