Sziréna

Kunszenti kábeltolvajok

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Henrik 22 éves, V. Gábor 33 éves, V. Attila 30 éves és fiatalkorú társuk ellen.


A rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi 2013. november 27-én az éjszakai órákban egy kunszentmártoni ingatlan udvaráról rézkábeleket tulajdonított el. Az eljárásban végzett adatgyűjtések alapján a nyomozók megállapították, hogy V. Attila és V. Gábor 2013. november 25-én 11 óra körüli időben szintén egy kunszentmártoni ingatlanba ment be, ahonnan festményt, csaptelepeket, gyűrűket és bort vittek magukkal. A két férfi továbbá fiatalkorú társukkal együtt még 2013. november elején egy kunszentmártoni ingatlan bejárati ajtaját feszítette be, ahonnan villanybojlert és asztalt loptak el.

A nyomozók a beszerzett információk birtokában bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2013. november 28-án előállították a négy férfit a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket, majd V. Attilát bűnügyi őrizetbe vették.