Hírforgó, Képgaléria, Média

Allianz Sportnapok kezdődtek

Péntek délután minden elemében látványos megnyitóval indult a Vízi Színházban az Allianz Sportnapok vasárnapig tartó gazdag rendezvénysorozata.


A kínai sárkánytáncot, utcai közelharc bemutatót és érzéki afrodance bemutatót is tartalmazó ünnepség elején a nagy harci elánnal ügyködő konferansz szavaiból kiderült, hogy ez a sportfesztivál már kvalifikációja a jövő évi VII. Allianz Versenyeknek, amelyet Svájcban rendeznek. Várhatóan Zürich lesz a házigazda.

A teljesen felszabadult és földvidámult csapatokat üdvözölte Láng Ildikó vezérigazgatóhelyettes. Szarvas, mint harmadszori – sőt, egy edzőtábor révén negyedszeri! – házigazda révén Babák Mihály polgármester üdvözölte a többszörös éljenzésbe és tapsba temetkező tömegeket. Hamarjában ismertette Szarvas legattraktívabb látnivalóit: Kalandpark, Mini Magyarország Makettpark, s nem feledkezett meg Viliről és Liliről, az Esztergomból importált hattyúpárról sem. Összességében szép napokat, jó szórakozást kívánt a sportnapok résztvevőinek.

Ezután következett a rendkívül egzotikus bemutatók sora, amely a legvégén a csapatokat is lázba hozó afrikai tánc bemelegítéssel zárult.