Felhívások, Közlöny

Ételosztási és ruhagyűjtési akció

Az Ótemplomi Evangélikus Egyházközség a szarvasi szegények és rászorulók életén szeretne változtatni a lakosság segítségével.


Elérkezett 2014, az új esztendő!

Az első napokban tele van minden ember elhatározásokkal. Kicsit másként lesz minden, kicsit jobbá teszi az életét, mások életére is oda figyel! Az Ótemplomi Evangélikus Egyházközség a szarvasi szegények és rászorulók életén szeretne változtatni az Önök segítségével! A nagyszabású ételosztási és ruhagyűjtési akciónk vízkereszttől böjtig tart (január 5-tól március 5-ig).

Több mint 5000 adag ételt osztunk ki ez idő alatt, valamint legalább 1000 kg meleg ruhát, téli cipőt gyűjtünk össze és osztunk ki a szarvasiak között.

A célunk megvalósításához önkéntesekre és adományokra van szükségünk! Kérem, legyen részese az Ótemplom történetének legnagyobb ételosztási akciójának!

Szebb és jobb világot szeretnél? Ebben Neked is szereped van! Ezt sohase felejtsd el! Nem tetszik a világ alakulása, csalódott vagy? Változz Te is és a világ is megváltozik körülötted! Hidd el: Te is lehetsz angyal! Te is lehetsz mások életének megmentője! Akciónkhoz szponzorok és önkéntesek jelentkezését várjuk!

Ételosztási akciónk helyszíne: Vajda Péter utca 7. szám előtti parkoló, az Ótemplomi Szeretetszolgálat előtt.

Időpontok:

  • 2014. január 5. vasárnap 11:30,
  • 2014. január 12. vasárnap 11:30,
  • 2014. január 25. vasárnap 11:30,
  • 2014. február 6. csütörtök 17:30,
  • 2014. február 16. vasárnap 11:30.

Az Ótemplomi Szeretetszolgálat Második Esély Napraforgó klubjában minden hétköznap meleg étellel várjuk a klubtagokat! Ebben a klubban szervezzük a téli ruha és téli cipő adományok gyűjtését és osztását is!