Felhívások, Közlöny

Mozaik múzeumtúra

A Mozaik Múzeumtúra egy, az Örökség Kultúrpolitikai Intézet által megvalósított, a Nemzeti Kulturális Alap által támogatott nagyszabású múzeumnépszerűsítő program, amelynek elsődleges célja, hogy növelje a hazai múzeumok és kiállítóhelyek látogatottságát, megismertesse a szélesebb nyilvánossággal a magyarországi múzeumok sokszínű kulturális kínálatát.


Tarts velünk Te is a Mozaik Múzeumtúrán és fedezd fel Magyarország változatos kulturális kínálatát egy élményekben gazdag játék keretében! Gyűjtsd a matricákat, látogass el legalább négy részt vevő múzeumba! Legyen tiéd a féléves National Geographic előfizetés és a különleges Mozaik Múzeumtúra ajándékcsomag!

Ehhez nincs más teendőd, mint:

  1. Szerezd be a gyűjtőfüzetet a kijelölt terjesztési pontokon!
  2. Gyűjtsd a matricákat a kijelölt terjesztési pontokon és a részt vevő múzeumokban!!
  3. Legyen teljes a gyűjteményed!
  4. Igényeld garantált ajándékod online vagy postán!

A játék időtartama: 2014. február 1 – 2014. május 31.

A füzeteket és az abba illeszkedő, a játékban résztvevő múzeumok épületét ábrázoló matricákat, február elsejétől az Alexandra könyvesboltokban lehet majd megvásárolni.A megvásárolható matricákkal azonban még nem lehet teljes a gyűjtemény: annak bizonyos darabjaihoz kizárólag a részt vevő múzeumokban és kiállítóhelyeken, a belépőjegy megvásárlását és a gyűjtőfüzet felmutatását követően lehet majd ingyenesen hozzájutni. A program ezáltal arra ösztönzi a játék résztvevőit, hogy felkeressék a múzeumokat.

A matricák hátlapjainak összegyűjtéséért garantált ajándék is jár: a beküldők National Geographic-előfizetést nyerhetnek.

A program és a matricagyűjtő játék részleteiről a www.mozaikmuzeumtura.hu weboldalon, vagy a 06-80-620-123-as zöld számon többet is megtudhatnak az érdeklődők.