Hírforgó, Képgaléria, Média

Hetedik alkalommal az “Év Embere” díjért

Szerda délután immáron hetedik alkalommal osztotta ki a Békés Megyei Hírlap Szerkesztősége a beol.hu-val közösen lebonyolított “Év Embere” szavazás díjait.


A színes sport- és kulturális produkciókkal fűszerezett jeles eseményre ezúttal Békésen, az ottani művelődési központban került sor, ezúttal is együtt a 37. alkalommal átadott “Év Sportolója” elismerések átadásával.

Az “Év Embere” szavazás eredménye megismételte a múlt évi szarvasi sikert, mivel a “dobogó” fokaira ezúttal is szarvasi érdekeltségűek léphettek. A negyvenkilenc jelölt közül a megtisztelő első helyet Precskó Zsolt érdemelte ki, második helyezett Krasznai-Kis Eszter, harmadik pedig dr. Kovács Béla lett. Utóbbi, mint hallottuk, családi okok miatt nem tudott részt venni a díjátadáson. Az előző évek szarvasi díjazottjai közül a helyszínen osztozott a győztes trió örömében dr. Dezső István, illetve Szenes János.

Szarvas Város Önkormányzatát, közösségét, Polgármesteri Hivatalát dr. Melis János jegyző és Petneházi Andrea polgármesteri tanácsadó képviselték. Ők Babák Mihály polgármester nevében is szarvasi ajándékcsomaggal köszöntötték a nem mindennapi szarvasi duplázós siker főszereplőit.

Megyénk kiemelkedő társadalmi eseményét megtisztelte jelenlétével Farkas Zoltán, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke és Mucsi András alelnök. S a szép hagyományok jegyében köszöntötte az ünnepség vendégeit Kozsuch Kornél alpolgármester Kondorosról, mivel 2015-ben Békés megye legifjabb városa ad otthont e nemes eseménynek.

A díjátadót “Pierre” – Bohák Péter -, a Körös Televízió operatőre is követte kamerájával. Így minden szarvasi szavazó a Körös TV jóvoltából képernyő előtt élheti át ezt a felejthetetlen szarvasi örömünnepet.