Felhívások, Közlöny

Rajzverseny gyerekeknek

Rajzversenyt hirdet a Melis Pékség a 14 év alatti korosztálynak. A részletes felhívás megtekinthető az alábbiakban.


A rajzversenyt a 14 év alatti korosztálynak hirdetjük. A rajzok teljesen szabad témájúak, bármiről szólhatnak, bármilyen technikával készülhetnek, de arra kérünk, a finom péksüteményeinkről se feledkezz meg alkotás közben. Egyetlen formai követelmény, hogy az A4 –es lapformátumot a rajz mérete ne haladja meg.

A rajz hátulján tüntesd fel : név, életkor, e-mail cím.

A rajzok beküldhetőek szkennelve, digitális jgp formátumban (max. 4 megabájt, min. 300 dpi felbontás) az info@melis.hu e-mail címre, vagy leadhatóak személyesen a Melis Pékség boltjaiban.

A nem digitális formában leadott rajzokat visszaadni kizárólag abban az esetben tudjuk, ha azt felbélyegzett és megcímzett válaszborítékban adják le.

Beadási határidő: 2014.04.01.

Csak az nevezzen rajzversenyünkön, aki hozzájárul, hogy a művét névvel ellátva kiállítjuk, a verseny után honlapunkon megtekinthető lesz, valamint esetleg a sajtóban is megjelenik! A verseny után a teljes eredménylistát (teljes névvel) publikussá tesszük. A versenyen való részvétellel a játékos hozzájárul, hogy nevét, e-mail címét adatbázisunkban kezeljük, arra hírlevelet küldünk mindaddig, míg a lemondás jogával nem él. Aki ezeknek bármely részével nem ért egyet, az kérjük, ne is nevezzen!

A művek értékelését az Eli-Nett Kft dolgozóiból összeállított zsűri végzi el.

Az első 3 helyezett a következő díjakban részesül:

I.helyezett:

  • Görkorcsolya
  • Rajzkészlet
  • Egy heti tízórai a Melis Pékség termékeiből.

II.helyezett:

  • Rajzkészlet
  • Egy heti tízórai a Melis Pékség termékeiből.

III.helyezett:

  • Egy heti tízórai a Melis Pékség termékeiből.

FIGYELEM ! Minden pályamű beküldőt egy péksüteménnyel díjazunk.

A péksütemény átvételére jogosító kupont a pályázók részére az eredményhirdetést követően a megadott e-mail címekre küldjük el.

Eredményhirdetés 2014. április 12-én a facebook/melispekseg, illetve a www.elinet.hu oldalakon.

Várjuk rajzaitokat!

Hajrá gyerekek !