Asztalitenisz, Sportsarok

7 éremmel lettek gazdagabbak

Múlt hétvégén Szarvason rendezték a Békés megyei újonc asztalitenisz utánpótlás ranglista versenyt, amely országos ranglista pontokat is adott egyben.


szarvas_ujonc_verseny_2014_04A Szarvasi Körös ASE gyermek versenyzői kiválóan szerepeltek ezúttal is, hiszen 7 érmet szereztek.

Eredményeik:

  • Újonc fiú egyéni U11: 2. Kopcsjak Tamás, 3. Szántosi Dávid.
  • Újonc fiú egyéni U13: 1. Gombár György, 2. Törteli Ákos, 3. Jónás Márió.
  • Összevont újonc fiú egyéni: 1. Törteli Ákos, 3. Jónás Márió.

Az egyesület versenyzője, Nagy Béla serdülő és ifi korosztályban is megyei bajnok, így elmondható, hogy a teljes utánpótlás fiú korosztály a szarvasiak vezetik Békés megyében. Emellett természetesen az országos ranglistán is szerepelnek mindhárom – újonc, serdülő, ifi – kategóriában a Körös-parti gyerekek. Így Virág Bence az újoncon 10., a serdülőn 38., az ifin 72,. Nagy Béla a serdülőn 29., Medvegy Ákos a serdülőn pedig 42. Utóbbi két versenyző az ifi ranglistán is szerepel. Virág Bence újonc, Nagy Béla és Medvegy Ákos pedig serdülő korúak.

Támogatóink: Szarvas Város Önkormányzata, Szarvasi Mozzarella Kft., Gallicoop Zrt., Katech Zrt., Work-Metall Kft., Rejtő József magánszemély, Rejtő Csaba magánszemély, Medvegy Mihály egyéni vállalkozó.