Hírforgó, Képgaléria, Média

Tarolt a Seregi-Fodor-Mészáros trió

Némi technikai akadályok következtében nem Kubik Anna érkezett hétfőn este a Szarvasi Vízi Színházba.


Az ezúttal is felcsigázott és több százas nagyérdemű – szép számmal érkeztek Békéscsabáról is más városokból is – ezzel együtt nagyon is jól járt. Kubik Anna helyett Seregi Zoltán rendező, Fodor Zsóka és Mészáros Mihály – az Év beugrója címmel éppen a napokban elismert színművésze a Jókainak – vállalták fel a hármas beugrást. A jó hangulatot némiképpen megalapozta a nézőtéren a házigazda Roszik Zoltán múzeumigazgató behűtött roséja, pizzaszeletkéi és minőségi sós rúdjai.

A frappáns köszöntő után Seregi Zoltán könnyed eleganciával pörgette végig beszélgetőtársként az estét. Mészáros Mihály megcsillogtatva énektudását olyan örökzöld világslágereket hintett a közönségnek, mint a Ne nézzen úgy rám, a Csodás világ és hasonlók.

Fodor Zsóka pedig ellenállhatatlan kedvességgel és humorral mesélt egyebek közt csabai, szegedi éveiről, természetesen szólt Magdi anyus alakjáról is. A könnyed sztorik közepette egyfolytában verselt, hol pikáns, hol lélekmelengető szerelmes verset. Nem véletlenül, hiszen már tizennégy éves korában megnyert egy össz-budapesti nagy szavalóversenyt. S későbbi önálló estjein is szívesen válogatott a magyar és a világirodalom gyöngyszemeiből.

Összességében a kedd esti beugrás újabb emlékezetes élménnyel gazdagította a Vízi Színház történetét. Igazolva a mottót, miszerint a Szarvasi Vízi Színházban minden este történik valami. Ami ezúttal történt, mindhárom beugró művész közönség iránti alázatát dicséri. Kubik Annát pedig, ahogy azt Seregi Zoltán elmondta, egy másik estén láthatjuk majd Szarvason.