Felhívások, Közlöny

Kirándulást nyerhetnek az Alföldvíz víz világnapi pályázatain

Az Alföldvíz Zrt., mint a régió legnagyobb víziközmű-szolgáltatója, a Víz Világnapja alkalmából 2015-ben is színes programokkal, rajz- és szelfi pályázattal várja az érdeklődőket.


A világnap időpontjához közeli napokban a szolgáltatási területünkön élő (lakó) óvodásokat és az általános iskolák alsó tagozatos gyermekeit – előzetes bejelentkezés után – ismeretterjesztő játékokkal, játékos feladványokkal várjuk telephelyeinken. A programok célja, hogy felhívjuk a figyelmet a csapvíz takarékos használatára, a csapvíz, mint alapvető és biztonságos élelmiszer fogyasztásának fontosságára.

Idén is igyekszünk minél több óvodás és iskolás gyermeket bevonni a programba, ezért „A csapvíz érték” címmel rajzpályázatot hirdetünk, amelynek keretében március 31-éig várjuk mindazon óvodás és általános iskolás csoportok pályamunkáit, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, számukra miért fontos a csapvíz, mire és mikor használják.

Az óvodások és kisiskolások mellett a felső tagozatos és középiskolás diákok figyelmét is szeretnénk felhívni, ezért „A csapvíz menő” címmel szelfi pályázatot hirdetünk, melyeket szintén március 31-éig várunk. A pályázat keretén belül olyan szelfi fotók készítésére ösztönözzük a diákokat, melyeken valamilyen formában szerepel a csapvíz.

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik csoportjuk, osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 300 ezer forint értékben.

A rajz pályázat feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. A szelfi pályázat feltételeiről ide kattintva tájékozódhat.