Felhívások, Közlöny, Sziréna

Roma származású fiataloknak hirdet pályázatot a katasztrófavédelem

A támogatásra a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében tanuló fiatalok pályázhatnak. A húszezer forintos hozzájárulással tizenöt diák tanulmányait tudja segíteni a szervezet.


A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban tanuló roma származású fiatalok tanulmányainak eredményes befejezése és a diákok céltudatos katasztrófavédelmi pályaválasztása érdekében. A 2015. február 2-ával meghirdetett tűzoltó II. szakképzésre vonatkozóan tizenöten részesülhetnek az egyszeri, húszezer forintos hozzájárulásban, amelyet a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság saját költségvetéséből nyújt.

Pályázatot a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében már résztvevő, roma származású fiatalok nyújthatnak be, legkésőbb 2015. április 30-ig. A pályázatokat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság humánszolgálatának postacímére kell megküldeni, a borítékon feltüntetve a pályázat címét.

A beérkezett pályázatokat legkésőbb 2015. május 22-ig egy bizottság fogja elbírálni, amelynek tagjait a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság humánszolgálatának vezetői jelölik ki. A hozzájárulások odaítéléséről a szolgálatvezető dönt majd, a bizottság javaslata alapján.

A pályázattal kapcsolatban a +36 20 820 0031 telefonszámon kérhető részletesebb tájékoztatás.