Kézilabda, Sportsarok

Pontmentés a 60. percben

Az első támadásnál Velki megsérült, ez sokkolta a szarvasiakat és 6 percig gólt sem tudtak dobni, a csorvásiak elhúztak 3-0-ra. Ez alatt a vendégek a technikai hibák sorozatát vétették.


Csorvási SK – Szarvasi NKK 21-21 (10-10), NB II-es női kézilabda mérkőzés, Békéscsaba, 100 néző. Vezette: Bozó-Mezei.

Szarvasi NKK: Kasik-Buzási 4, Velki, Zelei 5, Molnár 3, Kovács 3, Hajdu 3. Csere: Juhos (kapus), Elhard 3, Bagi, Kondacs, Krizsán, Zubor. Edző: Száva Flórián.

Vendég legjobb dobó: Madar 7. Hétméteres 3/0 ill. 0. Kiállítás: 6 perc ill. 8 perc.

Később rendeződtek a sorok és 3-3-ra alakult az állás. Egyik csapat sem tudott kétgólos előnyt szerezni, kiegyenlített volt a játék. Pihenőre 10-10-es állással vonultak az együttesek.

Szünet után sem változott az eredmény, felváltva estek a gólok. Többször is volt esélyük az NKK-soknak kétgólos előnyszerzésre, de nem sikerült. Kevés volt a gól, a kapusok jól védtek. Az első félidőben Kasik két büntetőt is hárított. Az 55. percben Juhos is hétméterest fogott, de a vezetés megszerzéséhez ez is kevés volt. Az utolsó pillanatokban Hajdu eldobta a labdát és az a csorvási kapuban kötött ki. Lövésével pontot mentett az NKK. Az elért 5 pontjával a tabella második helyén áll a szarvasi együttes, a tabellát a Vásárhely vezeti.

A junior együttes elhozta a két pontot, 28-20-ra nyertek.

Egy hét szünet következik, majd október 17-én 17 órától a Szarvasi NKK-Hódmezővásárhely rangadóra kerül sor. Szükség lesz a szurkolók biztatására.